Saturday, 21 May 2011

...langKah pERTAma..nMpak mudah Sbnrnya Susah

...Baru seminggu teratak ini dibina..sume ni atas tnjuk ajar abg ipar ku yg suka layan blog. Sblum ni slalu blogwalking blog2 org jer..xpnah terlintas nk der blog sndri.Tapi sbb boring jer xder ape nak dibuat..(slalu layan fb jer)..and tber2 org offer nak ajar wat blog..pe lg pucuk dicita ulam mendatang..


Slalu ku tulis note je kat fb xpon mluahkan rasa dlm diary..tp pas slalu sgt blogwalking aku rsa cm tetarik sma nk mengetuk jari ku ats papan kekunci ni..slalunya ku slalu singgah di blog2 yg menarik phatian ku dgn entry2 yg smemangnya MARVELOUS la bg ku..tmbh lak der backgroung music and background yg menarik..berjam2 jgk la ku singgah bca entry..slalu nya entry2 yg marvelous ni ku jmpa bila kwn2 kat fb post link ke blog2 yg mnarik..




Mula2 wat ingat cm nk wat fb..rupanya pyah jgk kan..byk kali jgk la ku cuba add gadget2 yg dioffer...mcm2 jgk la kuar...tp xper...nama pon bru nk belajar wat blog.. Ku ingatkan dri ni 1 jer..KESILAPAN MRUPAKAN GURU TERBAIK KITA..no body is perfect right.it just the 1st step for the next successful step in future..(broken english tul driku ni)..hehehe..




Now still lg try to upgrade my blog..follower pon bru bper org jer..tp xper.. asl ader yg singgah menbaca ckupla...xfollow pon xper..itu hak individu kan.."blog bkn tmpat untuk kita mnnjukkan bper rmai follower kita tp bgku blog adalah tmpat untuk msing2 bkongsi idea dgn pnulisan2 bguna..dan sesungguhnya kita rsa dihargai jika pnulisan itu dibaca org lain.."..ITU lah pndapat rkn2 ku di fb bila ku nak wat blog dan ader jgk yg sudi bg idea kat driku mcm mner nk wat itu dan ini....trima kasih yer kwan2..


      buah cempedak diluar pagar
           ambil galah tolong tunjukkan
   saya budak baru belajar...klu salah tlong ajar2kan..

2 comments:

  1. heee welcome to blogger.. hee same le.. tp msih x byk ilmu

    ReplyDelete
  2. ..xper..kiter blaja sma2..sharing is caring right..hehe

    ReplyDelete